Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för att samla in användningsstatistik.

Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användningen av cookies. Läs mer.

x

Intimitetsskydd

Forststyrelsen och Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark-projektorganisationen ser allvarligt på intimitetsskyddet på internet och därför vill vi gärna berätta om hur vi behandlar dina uppgifter.

Allmänt taget kan du besöka webbplatsen lauhanvuoriregion.fi utan att avslöja din identitet eller andra uppgifter om dig själv. Våra webbplatsservrar samlar endast uppgifter om var våra besökare befinner sig och inte några personuppgifter om besökarna. Uppgifterna samlas in för att kunna mäta antalet besök, den tid som i genomsnitt spenderas på webbplatsen, vilka sidor som granskas osv. Forststyrelsen och projektorganisationen för Lauhanvuori-Hämeenkangas använder uppgifterna för att undersöka användningen av webbplatsen samt för att utveckla innehållet.

Vi använder kakor på webbplatsen lauhanvuoriregion.fi för att nå bästa möjliga användarupplevelse. Kakor är data som webbplatsen skickar till din webbläsare och som kan sparas på din hårdskiva. Med hjälp av kakorna identifierar vi dig nästa gång du besöker vår webbplats. Du kan ställa in din webbläsare så att den meddelar om kakor som anländer. Om du vill kan du även hindra användningen av kakor och då identifierar vi nödvändigtvis dig inte när du återvänder till vår webbplats.

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser. Vi är inte ansvariga för innehållet eller intimitetsskyddspraxisen på andra webbplatser.