Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och för att samla in användningsstatistik.

Genom att fortsätta använda webbplatsen accepterar du användningen av cookies. Läs mer.

x

I samarbete

Projekt och samarbetspartners


Innehållet på Lauhavuoriregion.fi har skapats genom separata projekt.

I projektet för att utveckla kundservicenätet för Lauhanvuori-Hämeenkangas naturturismområde spakades en virtuell guide med geologiskt innehåll.

Inom projektet för att göra Lauhanvuori Region till ett geopark-område gjordes en mobiloptimering av den virtuella guiden och innehållet redigerades så att det täcker hela geopark-området.

Utvecklingen av geologiska och naturarvsmässiga tecken och tjänster i nationalparkerna Lauhanvuori, Kauhaneva-Pohjankangas och Seitseminen och i de närliggande naturområdena har inkluderat följande innehåll i den virtuella guiden: digitalt QR-kodat innehåll för terrängskyltar i området, 360 flygfoton i området, fotopar med fotografier från 1800-talet som är jämfört med moderna tiderna, en uppföljare till en videoserie som presenterade de specialiteter i områdets geologi, producerade ruttbroschyrer och ruttpresentationer för den Centraleuropeiska marknaden för Outdoor Active-portal och byggde en audioguidad naturstig till Alkkianvuori. Dessutom har mobilguidens visuella utseende och tekniska plattform förnyats 2020. Projektet förvaltas av Metsähallitus och genomförs med särskild finansiering från regeringen 2018-2020.


Webbplatsens panorama: Ari Brozinski och Pasi Talvitie. Webbplatsens stillbilder: Terttu Hermansson, Pasi Talvitie, Jenni Miettunen / Forststyrelsen, Kari Leo, Flora of Finland ja Fixumedia (med undantag av skilt nämnda). Webbplatsens videor: Forststyrelsen (med undantag av skilt nämnda).